UWAGA
Osoba odbierająca zamówienie od kierowcy musi być pełnoletnia
Menu Weekendowe
*Ceny dań zawierają opłatę za opakowania
UWAGA
Osoba odbierająca zamówienie od kierowcy musi być pełnoletnia
Menu Sezonowe - Jesienne
UWAGA
Osoba odbierająca zamówienie od kierowcy musi być pełnoletnia
Przystawki
*Ceny dań zawierają opłatę za opakowania



UWAGA
Osoba odbierająca zamówienie od kierowcy musi być pełnoletnia
Zupy
*Ceny dań zawierają opłatę za opakowania


UWAGA
Osoba odbierająca zamówienie od kierowcy musi być pełnoletnia
Pierogi własnego wyrobu - 8 szt
*Ceny dań zawierają opłatę za opakowania


UWAGA
Osoba odbierająca zamówienie od kierowcy musi być pełnoletnia
Schabowy
Serwowany TYLKO z surówką dnia
*Ceny dań zawierają opłatę za opakowania


UWAGA
Osoba odbierająca zamówienie od kierowcy musi być pełnoletnia
Dania Główne

UWAGA
Osoba odbierająca zamówienie od kierowcy musi być pełnoletnia
Dodatki
UWAGA
Osoba odbierająca zamówienie od kierowcy musi być pełnoletnia
Dla dzieci
*Ceny dań zawierają opłatę za opakowania - 1zł
UWAGA
Osoba odbierająca zamówienie od kierowcy musi być pełnoletnia
Słodkości
*Ceny dań zawierają opłatę za opakowania - 1zł
UWAGA
Osoba odbierająca zamówienie od kierowcy musi być pełnoletnia











ul. Obrzeżna 1
Godziny przyjmowania zamówień
Mangalica to tradycyjna rasa świń wywodząca się z Węgier, obecnie z powodzeniem hodowana także w Polsce w gospodarstwach ekologicznych. Co ciekawe jednak tłuszcz ten jest zdecydowanie zdrowszy od tłuszczu innych ras i zawiera znacznie więcej nienasyconych kwasów tłuszczowych omega 3. Mięso przygotowywane w naszej restauracji pochodzi z niewielkiej miejscowości na Warmii.
Wieprzowina Złotnicka to wyborny gatunek świń pochodzący z hodowli w Wielkopolsce. Rasa ta była z powodzeniem hodowana w latach powojennych zyskując uznanie wśród smakoszy i koneserów ze względu na wyjątkowy aromat mięsa oraz idealną równowagę pomiędzy soczystością i kruchością. Po wojnie zapomniana przez co jej pogłowie znacznie uległo zmniejszeniu, obecnie przeżywa swój wielki renesans.
