Monday13:00 – 21:00Tuesday13:00 – 21:00Wednesday13:00 – 21:00Thursday13:00 – 21:00Friday13:00 – 21:00Saturday12:00 – 21:00Sunday12:00 – 21:00The Kotłownia restaurant has been operating in Warsaw's Żoliborz district since 2010. In the historic building - the old WSM boiler house at ul. Suzina 8, we have created a place that combines "Żoliborsk", a bit detached from the rushing rest of Warsaw, with the culture of drinking wine and cuisine typical of the Mediterranean climate of Italy. We serve Italian cuisine based on original products and traditional recipes. Here you will find Italian wines from small local family vineyards, often with centuries-old traditions.
Caparzo Brunello di Montalcino Riserva dojrzewa przez 3 lata w beczkach z francuskiego i słoweńskiego dębu, a jeszcze rok w butelce. Robione jest tylko w najlepszych rocznikach ze starannie selekcjonowanych gron szczepu Sangiovese. Swoje najlepsze walory osiąga dopiero po kilku latach, a jego potencjał dojrzewania określa się na 20 lat i więcej. Produkowane w limitowanej ilości jako wino dla koneserów i ekspertów. Zaleca się dekantację na mimimum godzinę przed podaniem